Hirdetés 

A Fókusznak adott interjút at egykori megasztáros Fekete Dávid, akit 320 millió forintos csalással vádol az ügyészség.

Az énekes jelenleg házi őrizetben van, a Fókusz így otthonában látogatta meg.

-Nem az emberek előtt kell az esetleges igazamat bizonygatnom, hanem a bíróság előtt. Miután láttam azt a rengeteg valótlan tényállítást, valótlan hírt, amik megjelenek rólam, sokszor az volt bennem, hogy jó, akkor most szeretném ezeket tisztázni” – mondta az RTL kamerái előtt Fekete Dávid, aki a letartóztatása előtti napokban a gyermekeinek Facebook posztban üzent.

Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani

– írta a posztban az énekes, aki egy autókereskedést vezetett Győrben, az anyagi gondok hírére pedig többen is megvádolták, hogy átverte és megkárosította őket. Egyikük, Dold István az RTL Híradónak is nyilatkozott.

Ha valaki kölcsön kér a barátság útján, segítséget kér egy baráttól, jó baráttól, családtagnak tekintett személytől, azt nem illik átvágni

– panaszolta a károsult.

2021 májusában az énekest előzetes letartóztatásba helyezték, mivel a Győri Járásbíróság szerint fenn állt az esélye annak, hogy esetleg elérhetetlenné válik. Az ügyészség vádat emelt ellene nagy kárt okozó, üzletszerű elkövetett csalás és más bűntettek miatt.

Feketét megviselte a börtönlét, az pedig meglepte, hogy felesége Regina ekkor adta be a válókeresetet.

Nem számítottam rá, úgy érzem, hogy le tudtam zárni és arra a polcara rakni, ahova való

 – mondta Dávid a házi őrizetből, aki azt is megosztotta a Fókusz riporterével, hogy börtönléte alatt különös dolog történt.

Amikor kaptam egy zárkatársat, teltek-múltak a napok. Én voltam az emeletes ágy felső részén, és egyszer csak, mintha egy hang szólt volna hozzám: Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni, ha kimész, akkor most gyere le az ágyról borulj térdre és imádkozz Istennek, hogy mindkét fiadat láthasd.

Dávid azt mondja, zárkatársát is megkérte, hogy támogassa őt. A földön zokogva fohászkodott, ennek hangjára pedig még az őr is bejött. Ő sem értette mi történik.

Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt 

– mondta Dávid élete legnehezebb pillanatáról, később a zárkatársának és az őrnek is mesélt kisfiáról, akik teljesen megrökönyödtek a történtek hallatán, ugyanis szerintük a súlyos balesetnek köze lehetett a fohászhoz.

(via)

MÉG TÖBB HÍR FEKETE DÁVIDRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDKES!

Balázs Pali: “Volt, aki egyenesen a képembe röhögött” – 20 aranylemeze van a sztárnak

/p>