Hirdetés 

Ha valaki nem tudná: a sztori maga úgy kezdődött, hogy Varga Márk a Frizbiben azt mondta a náluk maximálisan betartott roma tradíciókról, hogy: „Szerintem magától értetődő, hogy ha ott ül nyolc férfi az asztalnál, akkor nem fog az egyiknek a felesége beülni, ha például üzletről beszélnek. Ugyanúgy, ahogy egy férfi sem vesz fel magassarkút”

Erre reagált TikTok videóban Lakatos Márk a következőképpen:

Drága G.w.M báttya, én tudod, hogy kamellek téged, úgyhogy ezért is fáj, amikor ennyire össze-vissza beszélsz, mint legutóbb a Hajdú Petinél is. Először is, mi az, hogy nem ülhet le valaki a saját férje mellé egy asztalhoz? A nők miért ne ülhetnének egy asztalhoz a nagy, fontos, üzletelő, fú, de komoly férfiakkal? Miért, hát kik azok? Mondd meg őszintén, mennyivel több egy férfi, mennyivel többet tesz le egy asztalra, amihez odaül, mint az a nő, akinek ugyanannyi joga van 2023-ban ott enni és ott ülni? Százezer cigányasszony van, aki egyedül neveli a családját meg a gyerekeit, meg mit tudom én, hol van az ura, az miért ne ülhetne és üzletelhetne egy asztalnál bárkivel is?

A másik pedig az, hogy mi az, hogy egy férfi nem hordhat magassarkú cipőt?

Hát tele van Andalúzia olyan cigány férfiakkal, akik flamenco-táncosok és magassarkúban tiperésznek. De ha épp egy piros tűsarkút van kedve valakinek fölvenni, attól még hidd el, hogy tud olyan okosakat mondani, hogy odafér azokhoz a nagyokos üzletelő férfiakhoz, akik nem engednek maguk mellé mást” – mondta TikTok-videójában Lakatos Márk.

Pár órával ezelőtt Lakatos Márk egy fotóval üzent Márknak, akinek ezt a szöveget címezte:

Csillagszórók! Jóka a küllők? Vajon mit szól most @gwmmusic ? És most hogy üljek egy asztalhoz vele? Össze vagyok zavarodva 🤣🤣😎😍 A lényeg: élvezzétek az életet! Ne hallgassatok azokra, akik meg akarják mondani, hogy Nektek mi a jó. Igazam van?

MÉG TÖBB HÍR LAKATOS MÁRKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Glamour

EZ IS ÉRDEKES!

Pap Dorci után rátalált a szerelem a TV2 sármos sztárjára: fotón mutatta meg kedvesét

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading