Hirdetés 

A kutya az ember leghűségesebb társa – tartja a mondás és erre időről-időre visszaigazolást is kapunk saját tapasztalataink, vagy mások történetei alapján.

A videó, amit megmutatunk gyorsan elterjedt az interneten. Egy kutya és gazdija történetét mutatja be, amikor a férfi négylábú társa elválaszthatatlanok voltak még a kórteremben is. A gazdinál, Brian Bensonnál kardiomiopátiát diagnosztizáltak, egy olyan rendellenességet, amely megnehezíti a szív számára, hogy vért pumpáljon a test többi részébe. – írta a twice.hu.

Miközben a férfi a kórházban pihent és gyógyult, a kutyája Magnus el sem mozdult mellőle, sőt, időnként melléfekszik, hogy megvigasztalja és támogassa a gyógyulásásban.

A férfi az Instagramon osztotta meg a fotókat és azt írta a posztjában:

Az, hogy ott volt, nem csak nekem segített, de a lányaimat is megnyugtatta. Magnus éjjel-nappal velem volt, és fogalma sincs róla, milyen sokat jelentett ez a számomra. Kimondhatatlanul hálás vagyok neki”

Szerencsére a nap 24 órájában velem maradhatott, mert ő egyben a szolgálati kutyám is. Pontosan azt tette, amihez a legjobban ért, megnyugtatott, és elterelte a gondolataimat a jelenlegi helyzetről. Tudja, mikor kell hozzám bújnia, és mikor kell egy kicsit bolondoznia. Megmosolyogtatta a kórházi személyzetet, és megnyugtatta a lányaimat.

Jobban szeretem ezt a kutyát, mint azt valaha is tudni fogja” 

– írta.

A videót már 9 millióan látták, és a szívmelengető történet nagy hatással volt a felhasználókra.

MÉG TÖBB ÁLLATI HÍR IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

10 éve van a Marson a NASA robotja: elképesztő fotókat csinált, még szelfizett is!

/p>