Hirdetés 

Felzaklatta a rajongókat Zámbó Krisztián egy-két hétfői bejegyzése az Instagram sztorik között.

Sokan azt vélték látni a sorok között, hogy Zsuzsika és Krisztián szakítottak, azonban ezt aznap még rövidre zárta az énekes.

Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban, hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt, és újrakezdem az életem egyedül. Bevallom, leginkább az én hülyeségem volt most ennek az oka, de már túljutottunk rajta, és minden rendben van. Az édesapám körül a sorozat miatt kialakult hercehurca nagyon megvisel. A halálának az évfordulója is most volt, ez újra feltépte a régi sebeket. Sajnos, jókora túlsúlyt is összeszedtem az elmúlt időszakban, és ez már annyira zavar, hogy szinte depressziós vagyok tőle. Ott van még az is, hogy 43 éves vagyok, és szeretnék már egy boldog, saját családot. Ez így együtt most sok nekem, még aludni is képtelen vagyok.

-írta a Ripost.


Hétfőn még úgy tűnt, hogy rendben van minden (Fotó: nlc.hu)

Kedden kora délután azonban a közösségi oldalán egyértelműen leírta a helyzetet a Király fia.

“Nem vagyunk és nem is leszünk együtt. Ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni. Minden OK velem, az nem érdekel, a másik féllel mi van! Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos! Végre eljött az én időm. Itt le is zárnám a storit, és nem akarok erről beszélni többet!”

-írta az Instagramon Zámbó.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

Osváth Zsolt a földbe döngölte Szabó Zsófit: “A Reggeli szép, ellenben nem túl okos tablethordozója”

/p>