Hirdetés 

Tolvai Reni a szenzációs fogyását bemutató előtte-utána fotókkal magára szabadította a kommentelőket – szúrta ki a Bors.

Pontosabban a fotók alatti reakciójával. Az egyik kommentelő ugyanis azt merte írni az énekesnőnek, hogy neki bizony 23 kiló feleseggel is tetszett. Erre akadt ki Reni, aki ezt írta válaszként:

Valóban nem gáz egy 50 éves testében élni egy huszonéves lánynak

Na ezzel aztán elindult a lavina, ugyanis az egyik 50 feletti rajongója teljes joggal magára vette a reakciót.

Szerintem nem korfüggő, én 53 éves vagyok és nem cserélnék senkivel!!

-kapta válaszként az énekesnő. Az ember azt gondolná, hogy na akkor itt kész vége, de nem… Előkerültek azok a kommentek is, akik Reni személyes megjelenését kihasználva jól beolvasott neki.

A zenéid kellene hogy reklámozd, nem a fogyást. Annyira mellőzve vagy, mintha nem is lennél.

De Csobot Adélra megvolt a rosszindulatú megjegyzés.

Énekel, táncol, színházba játszik, filmezik. Addig amíg te a testeddel vagy el. -vetette oda a kommentelő, amire szinte azonnal érkezet is a válasz.

-Nem mindenki kap esélyt sajnos abban amit szeretne, sosem tettem megjegyzést, főleg rosszindulatút, senkire, én az vagyok, aki örül más sikerének, illetve azt gondolom hogy mindenkinek máskor jön el az ideje.

A posztom célja pedig nem az átalakulásommal haknizás, hanem az, hogy tudok és szeretnék másoknak is segíteni, annak ellenére, hogy nekem senki nem segített semmiben

– mondta el a véleményét az énekesnő, akinek a posztja láttán sokan kíváncsiak arra, hogy vajon milyen módszerrel fogyott és hogyan tudna segíteni azoknak, akik ezek után hozzá fordulnak.

MÉG TÖBB HÍR TOLVAI RENIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Amíg Zsuzsika interjút adott az esküvőről, addig Zámbó Krisztián közölte a nagyvilággal, hogy vége a kapcsolatuknak!

/p>