Hirdetés 

Épphogy csak megtalálták egymás oldalán a boldogságot, máris komoly problémákkal kellett szembenéznie a kitűnő légtornásznak és a TNT zenekar zenészének.

Intinek ugyanis visszatért egy gyermekkori szívbetegsége, így megoperálták, mitöbb egy pacemakert is beültettek a mellkasába, ami megelőzi az esetleges hirtelen szívhalált. A szívelégtelenségben szenvedő Inti most újabb műtétre vár, azonban a várólista elég hosszú. A zenész a Blikknek mesélt állapotáról. 

Apró, áramütésszerű érzés, már többször is éreztem, tehát többször megmenthette az életem azzal, hogy stimulálja a szívem, ha lelassul. Viccesen azt szoktam mondani, olyan vagyok, mint a Hegylakó a filmből, csak akkor halok meg, ha levágják a fejem  – mondta viccesen a lapnak a zenész, aki részletezte is betegségeit.

Két szívritmuszavarom és egy szívelégtelenségem van, az utóbbit az ICD-készülékkel, az egyik ritmuszavart pedig gyógyszerekkel, illetve egy beavatkozással, amelynek során elégették a problémás szívizomrostokat, megoldották. Van azonban egy másik, amit egyelőre gyógyszerrel karban lehet tartani, ezért a sürgős beavatkozásra váró betegek előttem vannak a várólistán.

 Amint hív az orvos, jön egy újabb speciális eljárás, az úgynevezett abláció, amelynek során ágyéktájon vezetnek be egy katétert. Ennek köszönhetően a napi tíz pirula helyett már csak hetet kell majd szednem… 

magyarázta a zenész, akinek életét párja Sárfrány Emese mentette meg, hiszen ő unszolta Intit, hogy menjen kórházba, amikor ő feltűnően gyengének bizonyult fizikailag.

MÉG TÖBB HÍR INTIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi örül, hogy Marics Petivel együtt zsűriznek majd: “Legalább itt együtt tudunk lenni”

/p>