Hirdetés 

A törökországi földrengés epicentruma felett volt a lakása az Ezel és a Szulejmáv című sorozatok sztárjának, Cansu Dere színésznőnek.

A világot bejárták a halálhírét közlő videók, azonban állítólag egy török újságírónő arról számolt be, hogy a károsultaknak létrehozott jótékonysági segélyszervezetében segédkezik. Azért állítólag, mert az újságírónő blogján és hivatalos közösségi oldalain nyoma sincsen ilyen beszámolónak. A színésznő kommunikációs stábja nem szólalt meg sem a halálhírének keltésekor, sem pedig most, hogy eelőkerült. Az alábbi videóról számos lap azt írja, hogy maga a színésznő látható rajta, azonban ez nagyon nem egyértelmű, így a rajongók aggódnak. Jelen pillanatban semmi nem biztos annak ellenére, hogy a világ számos hírportálja beszámolt arról, hogy a világsztár színésznő életben van.

A ReflektorOnline elküldte a színésznő menedzsmentjének a megkeresést az üggyel kapcsolatban, amint választ kapunk, közölni fogjuk a híreket. 

Addig is itt az a videó, amiről azt állítják, hogy maga Cansu Dere látható rajta, ő a piros sapkás, a háttérben pakoló nő.

MÉG TÖBB HÍR A TÖRÖKORSZÁGI FÖLDRENGÉSRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Media1

EZ IS ÉRDEKES!

Veszélyben lehet Lajcsi élete, ezért nem vonult még börtönbe a sztár – videó

/p>