Hirdetés 

Kulcsár Edina és G.w.M Valentin-napi posztjait mindenki türelmetlenül várta.

Ki ezer szál rózsára számított, ki egy új Jaguárra, vagy épp egy kibérelt luxushotelben tartott meglepetés Valentin-napi családi eseményre. Hát akik vártak bármit is, azoknak csalódniuk kellett, a „Jézuska” ugyanis most nem hozott semmit. Sem virágok, sem luxusverda, sem luxushotel, de még csak egy vékony aranylánc sem került elő a közösségi oldalaikról. Ennek oka persze lehet az is, hogy állítólag NAV vizsgálat indult a rapper nem is fényes, hanem már-már vakító anyagi helyzetének körülményeivel kapcsolatban, így a nagyközönség többé nem láthat semmi luxust, de lehet egy másik alternatíva is, amit a rajongók már el is ültettek a fülekben: a sztárpár kapcsolata válságban van.

A Valentin – napi posztja a szépségkirálynőnek ugyanis nem szólt másról, mint a szerelemről, ami mindeddig rendben is van.

A fotó címe: „Az összes szerelmem egy helyen”. Az azonban furcsa, hogy a két gyermekén és a pocaklakón kívül több szerelme nem látható a képen. Varga Márknak híre-hamva sincs a fotón, de még csak nem is kedvelte a képet és kommentet sem fűzött hozzá, ami szintén furcsa, mert eddig ilyen sosem forult elő.

A rajongók pedig nem haboztak, azonnal kombinálni kezdtek és írtak is véleményeket:

  • Kedves Edina! Ezzel mindent elmondtál 😮” #azösszesszerelmemegyhelyen „
  • Rám hozod a pánikot… Mi van veled meg Márkkal?
  • Ez a hashtag nekem is fura mivel Márk nincs a képen 🤷

-írták a rajongók. A felvetést megerősítheti az, hogy Edina általában válaszol a kérdésekre, felvetésekre, azonban most nem tette.

A kérdés valószínűleg hamarosan nem lesz kérdés. Az biztos, amint kiderül valami, mi megírjuk.

MÉG TÖBB HÍR KULCSÁR EDINÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi a párkapcsolatáról vallott: „Ha tehetjük, együtt vagyunk…”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading