Hirdetés 

Zámbó Krisztián egészen elképesztő teóriát mesélt a Frizbi Tv-ben Hajdú Péternek a már mindenki által jól is mert miskolci fegyveres balhéról, amely édesapja és Pataky Attila között zajlott. A videót a Blikk szemlézte.

Krisztián ismeri ugyan azt a történetet, miszerint Pataky Attila akart záróprodukcióként színpadra menni és mivel az este folyamán Jimmy ebbe mégse ment bele, így előkerült a fegyver, amit a Király fogott patakyra, azonban cáfolja ennek igazságtartalmát.

“Itt egy hölgy volt a probléma, nem mondom, hogy ki. Inkább a Patakyhoz állt közel, és nem az apámnak volt a hibája ez. Nekem ezt egy olyan ember mondta, akinek soha nem fogom elmondani a nevét, de ő ott volt, látta az egész szituációt. Apuval dolgozott nagyon sokáig együtt”

-kezdte Krisztián, aki rátért a lényegre, amely szerint aznap este édesapját meg akarták ölni.

“Az öltözőjéből nem engedték ki, konkrétan. Akkor felhívta egy nagyon nagyon kedves barátját, és úgy küldtek embereket, hogy aput kivigyék. Mert azt mondták akkor, hogy »Innen Jimmy, te nem jössz ki élve!«”

-idézte a Blikk az énekest, aki többször is megbizonyosodott arról, hogy az ő verziója a valós.


Jimmyt Krisztián szerint Miskolcon meg akarták ölni (Fotó: MTVA)

“Erről én már tudtam régebben, de most meg is bizonyosodtam róla, mert még egy valakit megkérdeztem róla. Ezeket most csak én így mondom, hogy történt egy ilyen eset, nem tudom, hogy a Pataky tette-e ezt, de tudom, hogy volt egy ilyen eset. Ami biztosan történt, hogy bizonyos fegyveres biztonsági őrök ott Miskolcon, egy csarnokban… 

Nem tudom, tényleg nem, azt nem mondom, hogy a Patakynak köze volt hozzá. Azt tudom, hogy Pataky Attilának volt valami barátnője vagy valakije, aki miatt feszültség volt apu és közte.

Aztán lehet, hogy én csak rosszul hallottam, de nekem ezt egy olyan ember mondta, aki közel állt apuhoz, és ezt látta és hallotta is” – mondta az énekes Hajdúnak.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Index / Life Tv / Archív

EZ IS ÉRDEKES!

Molnár Anikó: “Eddig is le**rváztak, a semmiért, akkor most is **rvázzanak le, de akkor most legalább legyen belőle hasznom”

/p>