Hirdetés 

Molnár Anikó megtalálta az utat a legsikeresebb vállalkozáshoz! Vasárnap elindult az OnlyFans profilja, amellyel kapcsolatban az első tapasztalatairól a Borsnak beszélt.

Amint azt a napilap is írta, a kereslet diktálja a kínálatot. Molnár Anikó erotikus képeire pályája során számtalan magazin csapott le de úgy tűnik, hogy a 47 éves híresség fénye az évtizedek alatt egy cseppet sem kopott meg. Sőt…

Az OnlyFans profiljának elindulása ősrobbanás volt a netes tér eme szegletében!

Még keresem a megfelelő szavakat, mert ami az oldalammal történik, az nem hétköznapi. A látogatók szó szerint meg vannak őrülve! mondta a Borsnak Anikó.

Özönlenek, jönnek, feliratkoznak, megnézik a fotókat, véleményeznek.

Nyilván erre a platformra is megérkeztek a fanyalgók, szerintük nem kellene már mutogatnom magam, illetve a most közzétett fotóim helyett sokkal keményebb dolgokat kellene csinálnom (hiába mondom el mit javasolt, azt úgysem lehetne itt leírni), és azért kéne pénzt kérnem…

Nyilván tudomást sem veszek ezekről a véleményekről – folytatta Anikó – A jó hír számomra az, hogy a követők 95 százaléka viszont nagyon pozitívan reagált. Tetszenek nekik a fotók, örömmel nézegetik és ami a legfontosabb, hogy örömmel fizetnek érte. Nem győzöm hangsúlyozni: senkire nem erőltetem rá magam, senkit sem kényszerítek, hogy csatlakozzon a fizetős oldalamhoz. Akit érdekel, az jöjjön, szeretettel várom! 

-üzente boldogan Anikó.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

Nádai Anikó bizonyított, mégis rengeteg bántást kap: „Sokszor megkapom, hogy buta vagyok”

/p>