Hirdetés 

Galambos Lajcsit jogerősen három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság közműlopás és vesztegetés miatt.

A zenész azonban nemrég megrázó diagnózist kapott, kiderült hogy súlyos és gyógyíthatatlan beteg. Megelőzvén azt a feltételezést, hogy a büntetést szeretné megúszni, Lajcsi elmondta:

Még mielőtt bárki elkezdené, hogy persze, így akar meglógni a börtön elől, közlöm, hogy sokkal szívesebben bevonultam volna, mint azzal szembesüljek, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok. A büntetés ideje körülbelül egy év. A betegségem pedig addig szól, amíg utolsót nem lélegzem. És hogy őszinte legyek, nagyon szeretnék még sokáig levegőhöz jutni.

A halasztási kérelemnek az egészségi állapotára való tekintettel helyt adtak, mivel a betegsége a tudomány jelenlegi állása szerint börtön körülmények között nem kezelhető. Természetesen amint az orvostudomány olyan fejlődést mutat, amely már lehetővé teszi a zenész börtönben való kezelését, Lajcsi azonnal megkezdi büntetése letöltését – mondta el ügyvédje.

Galambos Lajos most újabb komoly döntésre szánta el magát, amelyet családjával közösen hozott meg. Úgy döntöttek, hogy eladják a zenész Sas-hegyen található 22 szobás villáját, amelynek ára 400 millió forintot taksál – írta az Index.

Nem vertem a mellemet, hogy van a Sas-hegyen egy házam. Most sem verem. El akarom adni, mert úgy alakult a helyzet

– mondta Galambos Lajos.


A zenész súlyos beteg lett (Fotó: Index)
MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTNTVA!

kiemelt kép: Smagpictures

EZ IS ÉRDEKES!

Nádai Anikó bizonyított, mégis rengeteg bántást kap: „Sokszor megkapom, hogy buta vagyok”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading