Hirdetés 

Belefásult a haknikba Széki Attila, azaz Curtis és úgy döntött, hogy új irányba tereli a zenei pályáját.

A tavaly nyáron Majkával szakító rapper úgy érezte, hogy most jött el a pillanat, amikor váltani kell és bizony nagy fába vágta a fejszéjét. Gigaprodukciókra készülnek a nagyszínpadokra, ugyanis megalakult első saját zenekara a Curtis Liver Band.

Nem akárkik alkotják a csapatot, amelybe bekerült Vígh Arnold, a rapper barátja, aki producerként és basszusgitárosként segíti, de erősíti a zenekart Glatz Gábor dobos, az egykori Back II Black alapítója is, aki a színpadi látványért is felel. Az egykori megasztáros Széles Iza is bekerült a produkcióba, aki vokálozik a rapper mögött.

“Hála istennek, Arnolddal régóta dolgozunk együtt, Glatz Gabi véletlenül jött az egész projektbe, ő szereti a dalokat, érzi benne az erőt, Széles Izával is dolgoztunk együtt. A többi zenészt Vígh Arnoldra bíztam, de mindenki azonnal igent mondott, ami jó érzés. Jólesik, hogy esélyt adnak.

Úgy érzem, ha a médiából vagy mások által informálódik az ember, nem pedig személyesen, akkor ez esélynek számít, de szerencsére hamar beigazolódott, hogy jó velem dolgozni.”

mondta el a Blikknek Curtis. 

MÉG TÖBB HÍR CURTISRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Fordulat a bíróságon: Nótár Mary 25,5 millió forintot köteles fizetni előző kiadójának!

/p>