Hirdetés 

Molnár Anikó OnlyFans oldala akkorát robbant a platformon, amekkorára még ő maga sem számított.

Az indulás óta 168 előfizetőnél tart, akik egy hónapra nagyjából 5000 forintnnak megfelelő dollárt fizetnek, ami azt jelenti, hogy Anikó eddig már egész biztosan több, mint 800 ezer forintot kaszált, de nem tudni a privát, egyedi megállapodású tartalmak bevételeit és persze a kiadásokat sem. Anikó a Blikknek elmondta:

„Valóban nagyon berobbant az egész. Jelenleg két informatikus dolgozik rajta folyamatosan, nem győzik a munkát. Nem tagadom, szép bevételnél járok, de ezekből még nekem ki kell fizetni őket, a fotóst, a ruhákat, illetve az OnlyFans is levesz belőle húsz százalékot” 

-mondta Anikó, aki eddig 9 fotót töltött fel, de hamarosan bővíti a kínálatot, ahogyan növekszik folyamatosan az érdeklődök és előfizetők száma. –Kilencvenöt százalékban pozitívak a visszajelzések. Persze, akad a látogatók között jó pár férfi, sőt nő is, aki legalább egy éjszakát szeretne velem eltölteni – tette hozzá Anikó, aki arról is beszélt, hogy többen lementették képeit és máshova töltötték fel ezzel megkárosítva őt, amenek jogi következményei lesznek.


Közel egymilliót kaszált 4 nap alatt (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép:

EZ IS ÉRDEKES!

Fordulat a bíróságon: Nótár Mary 25,5 millió forintot köteles fizetni előző kiadójának!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading