Hirdetés 

Jakupcsek Gabriella volt az ATV #Bochkor című talkshowjának egyik vendége, amelyben szó esett a nemrégiben tartott szülinapi bulijáról is, amelyet barátai szerveztek neki a tudtán kívül.

A tévés elmondta, hogy nagyon meglepődött, de nagyon jól is esett neki az, hogy ilyen kedves meglepetésbulit szerveztek a kollégái és barátai a családját is beavatva.

„Azért azt tudnotok kell, hogy hálás vagyok, hogy ilyen barátaim vannak, mert nagyon sokan voltak ott (…) minden elhangzott, még a titkok is. Szóval mindenkiből kijött az őszinte titokáradat, nekem olyan volt, tudod, mint amikor sírva nevetsz, sírva vigadtunk. Jó volt.”

-mondta Jakupcsek, aki egészen ideáig titkolta az életkorát, azonban most már erről az egy rejtélyről is lehullt a lepel. Bizony hatvan éves lett és nyilván a többiek kíváncsiak voltak, hogy a hatvan is ugyanolyan-e mint az eddigiek.

„A sz*rt. Dehogy ugyanolyan! Egyrészt mindenki megtudta, amit eddig senki (…) Az van, hogy nem szoktam számolni, de most pár évig megint kénytelen leszek. Tényleg volt olyan, hogy ültem az autóban, és ki kellett számolnom a telefonomon, hogy 1963… Megpróbáltam valahogy összeadni, tehát lényegtelen volt. Innentől kezdve mint a nemzet anyja próbálok mindenkibe lelket önteni, hogy van élet még a napos B oldalon.”

-mondta mosolyogva Jakupcsek Gabriella.


Jakupcsek Gabriella 60 éves lett (Fotó: Facebook)
MÉG TÖBB HÍR JAKUPCSEK GABRIELLÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

A “kis Donatella” már csak történelem: Kilépett Kiszel Tünde árnyékából Hunyadi Donatella!

/p>