Hirdetés 

Molnár Anikót a Frizbi TV műsorában Hajdú Péter faggatta arról, hogy 47 évesen, visszatekintve a múltba bánja-e, hogy soha nem lett gyermeke.

Az egykori Nagy ő-nek először 19 éves korában volt egy olyan nagy szerelme, akitől azt hitte, hogy teherbe esett. Boldognak érezte magát és talán akkor alakulhatott volna úgy, hogy gyermeke szülessen.

Érdekes, hogy akkor még talán boldognak is éreztem magam. Most így visszagondolok, aztán persze kiderült, hogy nem vagyok az

– emlékezett vissza Anikó, aki elárulta, hogy ugyan akkor még nem, de később tényleg teherbe esett. Nagyon hamar jött egy egyhónapos kapcsolata, amelyben terhes lett, azonban Anikó mindenképp az abortuszt pártolta, párja pedig egyetértett vele ebben.

Megmondom őszintén, azért egy kicsit ráhatottam, hogy ne akarjon mást

– mondta Anikó és mindezek tetejében azt is elárulta, nem egyszer esett teherbe, hanem kétszer. De másodszor is elvetette a babáját.

„Hogy miért nem fejlődött ki bennem az anyai ösztön, azt nem tudom. Fogalmam sincs… Meglátok egy kisbabát, akkor meg imádom.

De az, hogy ő az enyém legyen és a nap 24 órájában felelősséget tartozzak, az meg megrémít valahogy. Amikor valaki mondja, hogy babát vár, még könnybe is lábad a szemem, de magamról nem tudom elképzelni, hogy anyuka legyek. Nem tudom, hogy miért…

Amikor terhes voltam, mentem be a kórházba abortuszra és előtte van egy vizsgálat. Direkt kértem az orvost, hogy ne hangosítsa fel a monitort, szívhangja volt, és felhangosította” – mondta Anikó, akinek ma már nem lehet gyermeke.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Megtalálták Tóth Andi mexikói “ikertestvérét”: Döbbenetes a hasonlóság – fotók

/p>