Hirdetés 

Sárfány Emese érzékeny témával fordult a rajongói felé.

A légtornász felvetette a szombati témát követőinek, ami azt taglalja, hogy vajon édesanyaként nehezebb-e párkapcsolatot teremteni. Leírta, hogy sokáig ő is azt gondolta, hogy igen, azonban szerinte ez nem így van. Összeszedte pontokba a gondolatait, amelyek miatt ő saját magának teszi nehezebbé a kapcsolat kialakítását, hiszen egészen más tényezők befolyásolják az ismerkedés előtt és közben.

“Sokan azt gondolják, hogy nehezebb egyedülálló anyaként ismerkedni. Amúgy sokáig én is ezt gondoltam. Sőt, van aki ettől tart és emiatt fél kilépni egy rossz kapcsolatból. Nos, vegyünk sorra néhány dolgot ezzel kapcsolatban:Azzal, hogy már anya vagy nem “fogsz könyörögni a gyűrűért” várva, hogy esküvő után végre jöhessen a gyerek és ezt a férfiak pontosan érzik, hogy te ilyen fajta elvárásokat nem állítasz fel, vagyis ha igen, nem görcsösen teszed meg azt. Amióta anya lettél, valószínű sok mindenben változtál, gondoskodóbb, megfontoltabb és házias lettél, aminek sok férfi szintén örülni fog. Ezek mellett persze te is sokkal jobban szelektálsz, mert a gyermekedre szánt időt nem akarod felesleges randikra fecsérelni. Így eleve olyannal találkozol, aki úgymond már több rostán átesett, tehát remélhetőleg könnyen komoly kapcsolat alakulhat ki belőle.”

-írta a légtornász, aki az érdekes eszmefuttatás végén a rajongóihoz fordult és kérte, hogy mindenki írja meg erről a véleményét.

MÉG TÖBB HÍR SÁFRÁNY EMESÉRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Ezt meg kell hallgatnod: így énekel Szabó Ádám barátnője, Farkas Jennifer! Új csillag születik? – videó

/p>