Hirdetés 

Galambos Lajcsi a Tények kamerái előtt adta utolsó interjúját a börtönbe vonulása előtt.

A nemzet trombitása megtört szívvel és könnyezve mesélt közel hétéves megpróbáltatásairól, amelyek nemcsak hírnevét, de házasságát is tönkretették és ha ez még nem lenne elég, az egészségét is megtépázta a pszichés nyomás.

“Nem egy átlagos ember vagyok, nem átlagos problémákkal, viszont ez a helyzet ami az életemben kialakult ez annyira mély gödörbe tett engem, hogy egyre kilátástalanabb és ehhez hozzá jött egy betegség” 

-mondta Galambos Lajcsi, akinek halasztási kérelmét elutasította a bíróság, így hamarosan börtönbe kell vonulnia.


Fájdakmas döntést hozott meg Galambos Lajcsi (Fotó: Bors)

“Azt nem mondta senki, hogy be kell mennem. A bíró, az a bíró mondta, aki elsőfokon meghozta az ítéletét. Ő meghozta ezt a döntést. A BV engem nem értesített arról, hogy mennem kell. Ha mennem kell akkor megyek. Tehát ő azt írta oda, hogy ennek nincs halasztó hatálya” 

-folytatta a Dáridó megálmodója, aki körbevezette a TV2 stábját és megmutatta az évtizedes munkájával szerzett relikviáit és kitüntetéseit, majd meglepő és drámai bejelentést tett.

“Akik a legközelebb állnak azt mondják, hogy essek túl rajta, tudjam le és vonuljak vissza. Elhatároztam, hogy ezt fogom tenni. Az életem az volt, hogy szórakoztatom a közönséget és azt hittem, hogy mint egy kutya, aki megszületik és őrzi a gazdáját, hogy ez a feladatom. De nekem már nem ez a feladatom”

– hangsúlyozta a trombitás, aki tehát úgy tűnik végleg visszavonul és visszaadja állami kitüntetéseit is.

MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Index

EZ IS ÉRDEKES!

Szabyest megsajnálta Ruszó Tibit, ezért ismét beleszállt Gáspár Laciba, de nem is kicsit!

/p>