Hirdetés 

Az ideális otthonunkat vagy megtaláljuk, vagy felépítjük. Ha a te esetedben ez a második opció valósul meg, akkor egy biztos: szükséged lesz megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező kőművesre, aki elvégzi a házépítéssel kapcsolatos feladatokat.

Ha még a szaki keresés előtt állsz, akkor ajánlunk neked egy szuper megoldást. Ahelyett, hogy végig telefonálnád a teljes baráti körödet, látogass el a Jószaki weboldalra! Itt ugyanis sokkal gyorsabban megtalálhatod a minden szempontból megfelelő szakembert, mint gondolnád.

Van olyan kőműves Debrecenben, aki tud segíteni?

Erre a kérdésre hamar találsz választ, ha a “kőműves Debrecen” kulcsszavakkal elindítod a keresést az oldalon. Ez esetben ugyanis a rendszer kilistázza neked azokat a szakembereket, akik az adott szakmában dolgoznak a városban, illetve annak környékén. A legjobb az egészben, hogy nem csak egy listát kapsz a szakik nevével és címével, hanem a teljes profiljukat is láthatod.

A Jószaki adatlapjukon rengeteg hasznos információt el tudsz olvasni. Többek között például azt, hogy pontosan milyen munkákat vállalnak, illetve, hogy milyen referenciákat tudnak felmutatni fotókkal együtt. Ha ez még nem lenne elég, akkor a korábbi megbízók értékelését is láthatod, ami óriási segítséget adhat a döntéshez.

Mire figyelj, amikor kőművest választasz?

Létezik-e egyáltalán jó kőműves Debrecenben? Az ehhez hasonló kérdések gyakran hangzanak el a környezetünkben, természetesen mindig az adott városra vonatkoztatva. Sokan vagyunk ugyanis, akiket annyi csalódás ért már, hogy nehezen hisszük el, amikor valaki azt mondja, hogy nála minden téren rendben zajlott a munka.

Először is mindenképp oda kell figyelned a szakember értékeléseire, amit a Jószaki oldalon nyomon tudsz követni. Ha itt azt látod, hogy valakiről több negatív véleményt is írtak, akkor valószínűleg nem ő lesz a te embered.

Amikor eljutsz a kapcsolatfelvételig, akkor pedig arra kell figyelned, hogy reális árat mond-e a munkára, hogy meghatároz-e konkrét időpontot, illetve időtartamot a feladatra, valamint, hogy megemlíti-e a szerződéskötést. Amennyiben ezek közül valamelyik hibádzik, érdemes lehet másik szakember után nézned.

joszaki.hu

kiemelt kép: joszaki.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Little G: “Remélem, hogy Tóth Andi nem a celebkedéssel és a zsűrizéssel fejezi be a munkásságát”

/p>