Hirdetés 

A Budakörnyéki Kommentár harmadik vendége Nagy Feró volt. A Kossuth-díjas magyar énekes Budakeszin beszélgetett Menczer Tamással – írta az Index.

Menczer Tamással, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkárával beszélgetett a Kossuth-díjas magyar énekes, Nagy Feró. Az államtitkár egy a “nemzeti csótányáról” szóló videót is megosztott, amelyben az énekes azt mondja, ha a Fideszt támogatják, akkor azt mindenkinek el kell fogadnia.

“Én egy olyan 6-7 éve jöttem rá a dologra, hogy ki kell állni, és meg kell mondani: »igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok«”

– mondta a Kossuth-díjas énekes.

Ekkor szólt közbe az államtitkár, aki azt mondta, hogy már az este elején megegyeztek, hogy ketten lesznek. Menczer Tamás elmondta, ez azt jelenti, hogy ő is az. Ezután az énekes így folytatta:

“Ki kell állni, és mondani kell, és segítenünk kell ennek a kormánynak, mert szerintem zseniális emberek vannak ebben a kormányban, még államtitkári szinten is.”

-mondta Feró, aki ezek után még elmondta azt is, hogy egyre többször elegyedik vitába amiatt, hogy a Fideszt támogatja, de elmondása szerint senki nincs a „túloldalról”, aki felveszi a versenyt Orbán Viktorral szemben.

MÉG TÖBB HÍR NAGY FERÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Index

EZ IS ÉRDEKES!

A Lions Gate-botrány! Emberek ezrei vesztették el a pénzüket a könnyű munka reményében

/p>