Hirdetés 

Kihirdették a Balaton Sound fellépőit. Az ország elsőszámú elektronikus zenei fesztiváljának közönsége kiakadt, amikor Majka nevét is meglátta a fellépők között – írta a Ripost.

Majka a Balaton Soundon, Magyarország legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválján lép fel, méghozzá  a nagyszínpadon. Olyan nemzetközileg elismert előadók mellett olvasható Majka neve, mint Don Diablo és Dimitri Vegas. Az ózdi hősnek ez lesz a második fellépése a fesztiválon, korábban azonban egy kisebb színpadon lépett fel. Óriási népszerűsége ellenére a rendezvény számos rajongója elégedetlenségét fejezte ki a szombati koncerttel kapcsolatban.

„Sikerült Snoop Doggtól, és Tiestotól eljutni egy nagyszínpados Majkáig. Ehhez tényleg csak gratulálni lehet”

– írta csalódottan az egyik hozzászóló.

„Pont az ilyen szánalmas ripacs bohócok nem kellenek ide, ez egy elektronikus zenei fesztivál, nem falunap részeg tinilányoknak. Hogy gondolták ezt a szervezők, hogy direkt el***szik az amúgy jó névsort ilyen hulladék magyar sz*rokkal? A toitoiba való, nem a nagyszínpadra, kivéve, ha az a cél, hogy senki ne menjen”

– fogalmazta meg kemény kritikáját a fellépővel kapcsolatban.


Fotó: screenshot / Ripost

Gabo gyakori résztvevője a Soundnak, és jelenléte szinte szinonimájává vált az eseménynek. A kirobbant incidensről is kifejtette véleményét a lapnak.

„Mindenki ki van akadva, hogy Majka lesz a nagyszínpadon a Balaton Soundon. Hát én se szoktam Majka koncertre járni – ismertek –, de teljesen megértem a BS csapatát, szervezőit, hogy miért hívták meg Majkát. Magyarországon vagyunk, az utóbbi években az elektronikus zene az egy kicsit háttérbe szorult, és a könnyűzene, a hip-hop, rap lett a meghatározó zenei stílus. Egy szombati napra sokkal több embert hoz be egy Majka, mint mondjuk egy Alesso, vagy egy Paul Kalkbrenner. Valamint huszadannyiba kerül. Úgyhogy teljesen megértem a szervezőket”

– mondta a testépítő influenszer.

MÉG TÖBB HÍR MAJKÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Jolly is visszavonul? „Huszonhárom éve kezdtem, és azt érzem, elég volt…”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading