Hirdetés 

Közel egy hónapja röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és családja új életet kezdett vidéken, Szentendrén vásároltak egy családi házat, amelyet jelenleg felújítanak – írta a Blikk.

Az énekesnőnek ez régi álma volt, hiszen egy kertes házban szerette volna felnevelni kislányát. Az építkezés azonban stresszes volt, Gabi jelzáloghitelt vett fel, és hat kilót fogyott közben.

https://www.instagram.com/p/Cpp40TboBB1/

Nemrég új otthonukból jelentkezett be Krausz Gábor a kis Hannarózával, miközben a szobát festették, de úgy tűnik, hogy a munkálatok lassabban haladnak, mint várták. Gabi a csalad.hu-n rendszeresen vezetett blogjában számolt be arról, hogy az utóbbi időben nagy nyomás nehezedett rájuk, hiszen lánya betegsége miatt kórházba kellett menniük, majd ő maga is megbetegedett, így a legyengült immunrendszere miatt néhány napig a húgára, Tóth Verára maradt a gyermek gondozása. Ez azt jelentette, hogy el kellett hagyniuk korábbi lakhelyüket, így egy ideig a nővérénél maradtak.

Az albérletet már át kellett adnunk, de a ház még messze nincs olyan állapotban, hogy költözni tudjunk egy háromévessel, így egy panzióban lakunk pár napja. Azt hiszem, nem túlzás, hogy az elmúlt pár hét életem egyik legnehezebb időszaka volt

– mondta Gabi, akielárulta, hogy nem viseli jól a költözködést.

„Próbálom összerakni az életünk szétesett mozaikdarabjait. Tudom, hogy butaságnak tűnhet, hiszen mi döntöttünk úgy, hogy végre feladjuk a vándoréveket és egy saját otthonba költözünk. Most itt vagyunk már olyan közel a célhoz, és én meg itt siratom az utolsó házat. De be kell vallanom magamnak is, hogy megvisel a tudat, hogy oda már nem megyünk vissza. Fura, mi? Tudom, tudom!”

-részletezte, majd drámai részleteket is megosztott a mindennapjaikról.

„Egy panzióban lakunk napok óta, dobozokból, zsákokból élünk, és hiába próbálom a számára legfontosabb játékokkal, tárgyakkal megteremteni a lehető legotthonosabb hangulatot, azért ez nagy kihívás”

 – fejtette ki az énekesnő.

MÉG TÖBB HÍR TÓTH GABIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

A TV2 bejelentette: Majka és Pápai Joci helyére legendás műsorvezető kerül – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading