Hirdetés 

„Igyekszem Tóth Gabinak megmaradni, de nem könnyű ebben a karaktergyilkosságban, amiben vagyok két éve”  – ilyet és ehhez hasonlókat mondott Tóth Gabi az egyik kávézóban, a beszélgetésről pedig a Telex írt egy hosszabb összefoglalót.

A 293 millió forint közpénzből épült konzervatív Scruton kávézóban csütörtök este mintegy harmincan gyűltek össze, hogy meghallgassák Tóth életéről szóló beszámolóját. A félórás beszélgetés során az anyaságról, a hitről és a média őt ért támadásáról beszélt. Néhány kávét is főzött a hallgatóságnak.

A moderátor többször is arra próbált rákérdezni Tóthnál, hogy „mi lehet a valódi magja ezeknek a támadásoknak? Hogy felvállaltad a kereszténységedet? Hogy felvállalod nyíltan a politikai nézeteidet?”

Az énekesnő viszont ilyenkor mindig kitért a válaszadás alól,  a politikai nézeteiről ebben a fél órában például semmi sem derült ki. Pedig:

  • Ősszel nem más, mint Navracsics Tibor területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter jelentette be a Facebookján, hogy Tóth kórházba került.
  • Egy nemrégi klipjében pedig mindent is kihozott a NER érett esztétikájából.
  • Többször is fellépett a Fidesz kampányrendezvényein, például a székesfehérvári kampányzárón is, aminek a végén együtt énekelte a Kossuth-nótát Orbán Viktorral.
  • Akinek egyébként az idén februári évértékelőjén is ott volt.

Válaszaiban az énekesnő mintha kissé gúnyolódott volna az olyan kifejezéseken, mint a “kereszténység felvállalása”, és ehelyett arról kezdett beszélni, hogy nincs szebb és fontosabb az anyaságnál és a hitnél. Gabi szerint a tetoválások és a hit között nem kell különbözőségeket keresni, a kettő nem zárja ki egymást.

“Az emberek pedig változnak, az lenne a fura, ha ugyanúgy ugrándoznék a színpadon, mint 19 évesen. 35 éves nő és anya lettem, persze, hogy megváltoztam.” – mondta, majd kiemelte, hogy egy szabad országban élünk, ahol mindenki csinálja azt, amihez kedve van.

“Nem az a célom, hogy átmossam az emberek agyát, hogy mindenkinek a hitét megváltoztassam, hanem hogy elmeséljem, én miben hiszek. Jó úton vagyok, a hamisságot a zenén keresztül mindig meg lehet érezni, az a szívünkig hatol.”

-idézte a Telex az énekesnőt.

A beszélgetés egyébként főként arról szólt, hogy annak ellenére, hogy nem akar úgy élni, mint akit csak szeretni lehet és kritizálni nem, mégis hatással vannak rá a “támadások” és az igazságtalanság. Gabi azt is kijelentette, hogy önazonos és őszinte, függetlenül attól, hogy a kívülállók mit gondolnak róla. Kijelentette, hogy teljesen kizárta a médiát az életéből, különösen azokat az újságokat és cikkeket, amelyek olyan tartalmakat közölnek, amelyekkel nem ért egyet.

“NER-énekesnő, meg az Orbán Viktor nem tudom mijéből kilógó valami olyan alacsony szint, amivel nem éri meg foglalkozni”

-mondta, majd azt is elmondta, hogy miért vett fel sajtóst.

„Miért vettem fel sajtóst? Hogy minél kevesebb cikk jelenjen meg rólam” – mondta. Azt azonban elhallgatta, hogy néhány hónapja a HVG  munkatársa a hivatalos e-mail címére küldött neki kérdéseket, majd a levél váratlan helyről – egy ismert fideszes e-mail címről – pattant vissza. A levelet a sajto@tothgabi.hu címről a haffner.adrienn@fidesz.hu címre irányították át, ami kérdéseket vetett fel Tóth Gabi Haffner Adriennhez és a Fideszhez fűződő kapcsolatáról.

A beszélgetés végén az is kiderült, hogy Tóth mostantól csirkéket tervez tartani a kertjében.

MÉG TÖBB HÍR TÓTH GABIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Méregdrága luxus plüssmackóval várja gyermeke érkezését Kulcsár Edina! – fotó

/p>