Hirdetés 

Koczka Géza exe 38 milliót követel. mert állítása szerint ennyit adott kölcsön a mulatós sztárnak. A nő még behajtókat is küldött a férfira, aki értetlenül áll az eset előtt. Feljelentés lett a vége, az ügyben pedig most döntés született.

Koczka Géza, művésznevén MC Hawer hosszú idő után találta meg a boldogságot. Az egykor alkoholista mulatós rapper élete úgy tűnt révbe ért, miután másfél éve jegyben járt egy gyönyörű nővel, Zsuzsannával, és már az esküvőjüket tervezgették. A helyzet azonban hirtelen megváltozott, amikor a pár egyik napról a másikra szakított.

A történet tehát nem happy enddel végződött, de senki -még maga Koczka Géza sem számított az ezután következő kálváriára, amit a feldühödött ex bosszúja hozott magával, ugyanis MC Hawert volt élettársa feljelentette a rendőrségen azzal vádolva, hogy 38 millió forintot kért kölcsön tőle, de azt sosem adta vissza. A zenész a Borsnak nyilatkozott az ügyről.

„Véget ért, ugyanis megjött a határozat, mely szerint az ismeretlen tettes ellen tett feljelentésre nem találtak bizonyítékot, így a nagy értékű csalással elkövetett bűntett miatt indult eljárást lezárták. Még csak odáig sem jutott el a történet, hogy meggyanúsítottak volna. A volt párom küldte el a végzést, tőle értesültem.”

-mondta a zenész, aki úgy véli, hogy  csak a bosszúvágy hajtotta volt kedvesét.

Több ügyvéd által kerestetett meg, behajtó céget küldött rám az állítólagos 38 millió forintos tartozásomért, ami nem felel meg a valóságnak. 

-tette hozzá MC Hawer.

A mulatós sztár végül tisztába tette a helyzetet, miszerint sosem lett volna szüksége a 38 milliós kölcsönre, hiszen ő maga egy jól kereső, stabil egzisztenciával rendelkező mulatós sztár.

„Nekem is jól jövedelmező munkám van, megfelelő egzisztenciám, nem érdekem, hogy ilyesmit tegyek. Azt sem tagadom, hogy volt olyan adósságom, amit ő fizetett ki. Ezek még az alkoholizmusom időszakából és a covid idejéről maradtak hátra. Mindig azt hangsúlyozta, hogy nagy a szíve és jó ember, segíteni akar nekem. De egyik sem kölcsön volt, hiszen nem én vettem rá, hanem ő akarta erőszakkal megoldani, hogy teljesen kitisztázzon egy kölcsönös élet reményében, hogy gondtalanul tudjunk együtt élni. Viszont messze nem milliókról van szó.”

-zárta gondolatait Koczka Géza.

MÉG TÖBB HÍR MC HAWERRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Andi nagy bejelentést tett! „Visszatakarodtam a ringbe”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading