Hirdetés 

Berki Mazsi nemrég úgy döntött, hogy megmutatja Júlia asszonynak, néhai férje édesanyjának a boncolási jegyzőkönyvet, amelyből kiderül fia halálának pontos oka. Az asszony még mindig nehezen tudja elfogadni, hogy a fia meghalt, és azt is bevallotta, hogy fél az igazságtól – írta a Bors.

Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye, tavaly nyáron, a halotti bizonyítvány kiállításával végre megtudhatta elhunyt férje halálának okát. Azóta kiderült az is, hogy Berki a halála előtt titoktartási szerződést akart aláírni párjával.

Sok viszálykodás után Mazsi és Krisztián édesanyja, Júlia asszony kibékültek, így most Mazsi úgy döntött, hogy kész megmutatni a boncolási jegyzőkönyvet, amelyből kaz asszony megtudhatja fia halálának okát. A Bors úgy tudja, hogy Berki halálának első évfordulóján Mazsi és Júlia találkozik, hogy végre minden homályos folt teljesen tiszta legyen az édesanya előtt is. Krisztián halála hatalmas tragédia volt mindkettőjüknek, hiszen az izomceleb két kislányt és sok kérdést hagyott maga után.

Júlia asszony régóta várt erre a pillanatra, anyaként úgy érezte, joga van tudni, miért hunyt el szeretett fia.

Nehéz beszélni arról, mit érzek. A mai napig nem fogtam fel, hogy nincs többé gyermekem, a mai napig lesem az ajtót, hátha belép. Nézem a telefont, hátha megcsörren… De csak a csend van, a gyermekem nem jelentkezik.

-mondta a megtört asszony.

“Nyilván a gyászt mindenki másképp dolgozza fel, én magamba zárom, ezért nem is megyek el semmiféle csoportos terápiára. Nekem nem esne jól, ha másokkal is meg kellene osztanom, mit érzek. Még akkor sem, ha tudom, hogy ugyanolyan szülők ülnek ott, mint én. Akik elvesztették a gyermeküket. Nagyon sokan vannak ám! Hamarosan itt lesz a fiam halálának első évfordulója. Felfoghatatlan, hogy már egy év eltelt. Hatodikán kimegyek hozzá a temetőbe, mert mi mást csinálhatnék?…” mondta Júlia asszony, aki végre hamarosan megtudhatja fia halálának az okát.

„Találkozom majd Mazsival és az unokámmal, és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, így megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni… Nehéz lesz, de muszáj szembenéznem az igazsággal. Hátha valamiféle megnyugvást kapott ettől. Nem tudom. Félek is az igazságtól, de érzem, muszáj lesz szembe néznem vele”

-mondta a rá váró nehézségekkel kapcsolatban.


A gyászoló anya hamarosan megtudja az igazságot (Fotó: TV2)

kiemelt kép: TV2 / Ripost

/p>