Hirdetés 

Istenes Bencét komoly kritikák érték az IstenEst legújabb évadának első, teljesen megújult adása után.

Másfél hete jelent meg az IstenEst podcast új, immár ötödik évadának első epizódja és Bence meglehetősen sok kritikát kapott utána, többek között azt is, hogy túl komolyan vette a műsort és hogy a közönség jelenléte egyáltalán nem tett jót a beszélgetséeknek. A műsorvezető háláját fejezte ki, hogy követői kulturáltan adtak hangot kritikáiknak és erre az Instagram-oldalán videóban reagált. Kijelentette, hogy az IstenEst hatalmas átalakuláson ment keresztül és különböző tényezők miatt néhány koncepciójukon változtatniuk kellett.

“Szintet kellett lépni a szponzorok és magam miatt is. Az én igényem is változott, hiszen 35 éves, kétgyermekes édesapa vagyok.

Az, hogy félrészegen tangában p.csöket rajzolunk, az már hosszú távon nem elégítene ki engem. Igényem van arra, hogy néha normális témákról beszéljünk, néha elmondjuk mélyebben a gondolatainkat, az életfilozófiánkat, a céljainkat. 

Nem akarok komolykodni, nem is az én műfajom, de az, hogy néha elmondjuk a véleményünket és az adás szerkesztett, én azt szeretem.”

-mondta a műsorvezető, aki egyébként nem biztos abban, hogy a közönség előtt felvett adás jó ötlet volt.

“Kipróbáltuk, milyen közönség előtt, mert azt láttuk, hogy óriási az igény erre. Ezt visszaigazolja az is, hogy mindig egy óra alatt elkapkodjátok a jegyeket, és akik ott vannak a helyszínen, szerintem jól érzik magukat, ahogy mi is. Az viszont nehéz ügy, hogy így mennyire marad intim.”

-tett hozzá Bence.

kiemelt kép: RTL

/p>