Hirdetés 

Tóth Andi először a visszavonulásával sokkolta a rajongókat, majd a párjával Marics Petivel szakítottak úgy, hogy a Sztárban sztár élő adásaiban már láthatóan nagyon nehezen viselték egymás jelenlétét.

Az énekesnő most a civil életét éli, azonban közel maradt a zenéhez, hiszen az utolsó albumának megjelenése után saját zenei menedzsmentet és kiadót alapított a legjobb barátjával, így fiatal tehetségeket fog segíteni a karrierjük elindításában és koordinálásában.

Az exével kiválasztott házban lakik

Tóth Andi a szakítása után is a Marics Petivel együtt kiválasztott, gyönyörű kerttel és lélegzetelállító kilátással rendelkező házban lakik és a kutyusával, Bailey-vel rendszerint együtt élvezik a tavaszias időjárás minden pillanatát. Az énekesnő Instagram-fiókján posztolt képeket az együtt töltött időről.

A rajongók is látják: boldogabb, mint valaha

Andi az utóbbi időben rengeteg bókot kapott a rajongóitól, sokan mondták, hogy kivirult és boldogabbnak tűnik, mint valaha. A színésznőként is sikeres visszavonult énekesnő fotóját a rajongói százával kommentelték, hogy milyen gyönyörű mostanában. Dicsérték a ragyogó bőrét és a pozitív hozzáállását, emellett örömüket fejezték ki, hogy ilyen boldognak látják.

kiemelt kép: Glamour

/p>