Hirdetés 

Amint azt a Reflektoronline is megírta, a baracsakai börtönbüntetése megkezdése után alig egy héttel átszállították a berettyúujfalui börtönkórházba Lagzi Lajcsi. Erre a trombitaművész egészségi állapotának súlyos romlása miatt volt szükség.

Galambos Lajos előadóművészt azóta visszavitték a börtönbe, de állapota tovább romlott. A hírek szerint bebörtönzése óta nem is evett rendesen. Jogi képviselője kétségbeesett nyilatkozatot tett az állapotáról, amelyben aggodalmát fejezte ki a jólétéért.

“A berettyóújfalui központi kórházban minden vizsgálatot elvégeztek ügyfelemen. Noha az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek, úgy értesültünk, hogy azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kértük.”

mondta a Blikknek Lajcsi jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt.


Galambos Lajcsit már visszaszállították Baracskára (Fotó: Bors)

“Nagyon gyenge, mivel alig eszik valamit, mióta bekerült. Dokumentálják odabent, milyen kevés ennivalót fogyaszt: szinte érintetlenül viszik el tőle az ételeket. Nem lelki okai vannak az étvágytalanságának, ez is összefügg a betegségeivel.

Véleményem szerint egyértelműen nincs abban az állapotban, hogy a büntetését meg tudja kezdeni, így nagy valószínűséggel megszakítják azt. Csak az a kérdés, hogy mikor.”

-tette hozzá az ügyvéd.

Lajcsi nincs jó állapotban, hamarosan döntenek a sorsáról (Fotó: Smagpictures)

kiemelt kép: Index

/p>