Hirdetés 

Napra pontosan egy évvel ezelőtt érte letaglózó bombaként az országot, hogy az ismert celeb és médiasztár, a volt Fradi – vezér, Berki Krisztián ismeretlen okoból tragikus hirtelenséggel elhnyt az otthonában. A környéket rendőrautók lepték el, mindenki találgatott, hogy mi történt a hírességgel. 


Itt még felhölten boldogságban (Fotó : Instagram)

Berkivel kapcsolatban azóta is számtalan pletyka terjeng, sokan a drogokra fogták a halálát, többen az elhanyagolt betegségét emlegették. Édesanyja Júlia asszony nemrég elmesélte, hogy Mazsi végül átadta neki a boncolási jegyzőkönyvet és abban azt látta, hogy a testépítéshez használt szteroidok tették tönkre az izomceleb szívét. Most, hogy eltelt egy év, elkészült Berki síremléke, majd ezután kicsit nyugodtabban, de végtelen szomorúsággal a szívében nyilatkozott a Borsnak az özvegy, Berki Mazsi.

„Jól vagyunk, bár egy nagyon nehéz időszak következik számomra, most lesz Krisztián halálának az évfordulója. 

A kislányom tartja bennem a lelket, miatta gyűjtöm minden nap az erőmet. Ő a mindenem, és nagyon hálás vagyok érte, hogy ő megadatott nekünk. Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom. De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam.”

– nyilatkozta a lapnak az özvegy, aki elmondta, hogy az évforduló egy érzékeny pont számára, hiszen a mindennapokban is bármikor képes felzaklatni magát, ha eszébe jutnak a történtek.

Berki Mazsi sokszor kerül érzelmi hullámvölgybe (Fotó: RTL)

„Félelem van bennem az évforduló kapcsán. Mert még mindig nagy amplitúdókat tudok megélni érzelmi szinten. 

Ilyen még nem volt az életemben, ezek új érzések, és erre nem lehet felkészülni, mert nem tudjuk, mire számíthatunk. Fogalmam sincs, miként fogom megélni.” 

– mondta a Borsnak Mazsi.


Hirdetés 

Egy éve hunyt el Berki Krisztián (Fotó: Life TV)

kiemelt kép: RTL

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading