Hirdetés 

A közösségi médiában Opitz Barbi fotói között élmény csemegézni. Az énekesnő nem szimplán „villant”, hanem egyenesen felrobbantja a netet szexibbnél-szexibb fotóival. A gyönyörű énekesnő a jó idő megérkeztével sok időt tölt a strandon, aminek minden bizonnyal sok férfi olvasónk örül. Mutatott is olyan fotót a legutóbbi kiruccanásáról, hogy nem csak mi ámultunk, hanem rögtön be is került a Miss Influencer Hungary szépségverseny döntőjébe.

Barbit ismerve nem riad vissza, ha egy kis villantásról van szó, viszont énekesnőről lévén szó szívesen megmutatja videó formájában a legújabb dalait is. Barbi pedig ugye nem csak jól énekel, hanem szép is, a kettő egyben pedig igazi főnyeremény.

A legutóbbi strandolásán „véletlenül” alig takarja egy kis lenge strandfelső a bikinis testét, amely fürdőruha egyébként becsapós, mert testszínű. A tökéletes alak így is igazi főnyeremény, így nem csodálkozunk azon, ha a nagyjából számított kettő perc olvasási idő helyett legalább tizet nálunk tölt a kedves olvasó. Mert bizony Barbiból sosem elég!

https://www.instagram.com/p/Cr5gUJVKQ-2/

Bekerült a Miss Influencer Hungary döntőjébe

Opitz Barbi posztjai természetesen nem csak zenei pályájáról és a szexi testéről szólnak, hiszen az énekesnő rengeteg társadalmi témában mutat példát, amelynek köszönhetően bekerült a Miss Influencer Hungary verseny döntőjébe.

A gigantikus show-t az egyik budapesti luxuhotelben tartják majd, ahol Barbi esélyes az 5 millió forintos fődíjra, de a különdíjra is, amely egy vadiúj autó egy éves használati joga.

kiemelt kép: Instagram

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading