Hirdetés 

A romantikus dalok egyik legjelentősebb hazai előadóművésze, Balázs Pali hivatalos közleményben tudatta a rajongóival, hogy a nevével és a fotóit felhasználva álprofilokat hoznak létre, amelyről leveleket küldözgetnek, átverve ezzel a mit sem sejtő Balázs Pali-fanokat.

Balázs Pali rajongói nem kicsit lepődtek meg, amikor egy meglehetősen személyes üzenetet találtak az énekestől a postaládájukban. Az üzenet egy privát hangvételű üzenetet tartalmazott, hogy találkozzanak és ismerjék meg jobban egymást.

„Nagyon örülök, hogy ilyen odaadó rajongóm van, mint te, örülök, hogy találkoztunk. Küldj egy közvetlen üzenetet, szívesen megismernélek.”

-írta az ál-Balázs Pali a női rajongóknak.


Balázs Pali nevével és fotóival visszaéltek (Fotó: RTL)

Természetesen a kevés követőszám és maga a hagnvétel és az üzenet jellege is feltűnő volt, így többen is kiszúrták, hogy ez csakis átverés lehet. Jelezték is kedvencüknek, aki erre reagálva tette ki a hivatalos közleményt a közösségi oldalára.

„Többen jeleztétek a napokban, hogy a korábbi fotóimat 100 % -s hasonlósággal felhasználva Balázs Pali Facebook és Instragram oldalról főként magán jellegű üzeneteket kaptok a nevemben. EZEK AZ OLDALAK HAMISÍTVÁNYOK, NEM ÉN ÜZEMELTETEM ŐKET !!! A napokban megtesszük kollégáimmal a megfelelő jogi lépéseket, remélem hamarosan sikerült töröltetni őket. Egyúttal megkérek mindenkit, hogy aki már kapott vagy kap a jövőben hasonló üzeneteket, ne lépjen kapcsolatba a HAMIS oldal üzemeltetőivel a további kellemetlenségek elkerülése véget. Bár én vagyok a sértett, de én kérek elnézést tőletek a kellemetlenségért”

-írta Balázs Pali.

kiemelt kép: Facebook

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading