Hirdetés 

Az egykori Nagy Ő pillanatok alatt robbant az OnlyFans profilok között. Kevesebb, mint 5 nap elég volt neki, hogy a világ összes tartalommegosztója közül a legjobb 1%-ba kerüljön. A karrier beindult, az üzlet pörög, Anikónak pedig már egy komplett stáb intézi az OnlyFans-es létének minden apró mozzanatát. A híresség nem fél attól, hogy emiatt ne tudna párkapcsolatot létesíteni.

„Hihetetlen, hogy valakinek 47 évesen is megakad rajtam a szeme! Csak pozitív visszajelzéseket kapok, attól pedig nem félek, hogy emiatt nem lesz pasim. Ha valakit ez zavar, azt zavarja a ValóVilág is. Korábban szerepeltem címlapfotókon is, a villában négy hónapig a képernyőn zuhanyoztam: rájöttem, hogy senkinek nem akarok megfelelni!”

-mondta Anikó a Hot! magazinnak.


Anikó csak pozitív visszajelzéseket kap (Fotó: Ripost)

A népszerű celebre kimondottan jó hatással volt az  az OnlyFans, különösen az önbizalmát tekintve. A lapnak azt is elárulta, hogy szeretné megtalálni az igazit, sőt azt is körülírta, hogy milyen férfit tudna elképzelni maga mellé.

„Vágyom egy társra, aki ember tud lenni ebben az embertelen világban, akivel minden helyzetben támogatjuk egymást, akivel sok év után is kéz a kézben járjuk be a világot. Nőként szeretem megteremteni az otthon melegét, hogy amikor belép a párom, azt érezze, hazaérkezett. Főzök, takarítok. Fontos számomra, hogy ne legyen divatmajom, és ha leesik egy polc, fogja meg, és szerelje vissza. Nem keresem társkeresőn, szórakozóhelyeken, mert taszítanak a részeg emberek, gyűlölöm a kábítószert!”

-mondta az egykori Nagy Ő, aki azt sem rejtette véka alá, hogy neki egy kapcsolatban egyáltalán nem számít a pénz, szereti, ha mindkét fél önálló és egyenrangú.

Hiszem, hogy ha Isten úgy érzi, érett rá a lelkem, akkor elém küldi az igazit.

-tette hozzá.

kiemelt kép: TV2

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading