Hirdetés 

Fekete Dávid ügye még folyamatban van, az énekes ellen 322 millió forintos csalás miatt emeltek vádat. Fekete Dávidot 14 hónapos előzetes letartóztatás után házi őrizetbe helyezték. Együttműködő a bírósági tárgyalásokon, és továbbra is fenntartja ártatlanságát. Nemrégiben lehetőséget kapott arra, hogy dolgozzon és folytassa zenei karrierjét – írta meg a Bors.

Az énekes eddig csendben volt, de most kivételt tett és megnyílt érzéseiről, a családi életéről és jövőbeli terveiről beszélt a lapnak, bepillantást engedve az életébe. Beszélt érzelmeiről, családjáról és arról, hogy mit tervez a jövőre nézve. 

Örülök, hogy visszanyertem az emberek pozitív megítélését. Természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt a bizalmat megtartsam és megháláljam. A legfontosabbak még mindig a fiaim, csodálatos érzés, hogy apa lehetek és a két picit magamhoz ölelhetem. Hálás vagyok azért a rengeteg időért, amit velük tölthetek” – kezdte a lapnak az énekes.


Az énekes visszatérni készül a zenei pályára (Fotó: Instagram)

Nagyon megtisztelő ez az érdeklődés irántam. Hálás vagyok a rajongóimnak is, hogy kitartottak mellettem. Igyekszem viszonozni a közönségem felé is ezt a temérdek biztatást és szeretetet. Visszaadni azt, amit én is kapok”

– fogalmazott, majd hozzátette:

“Mint azt korábban is említettük, jelenleg stúdiófelvétel alatt van az egyik új számom, és remélhetőleg nyártól már tudok személyesen is találkozni a közönséggel. Új dalokkal és videoklipekkel készülök a közeljövő kihívásaira.”

Nyáron már találkozna a közönségével (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: Instagram

/p>