Hirdetés 

Úgy tűnik, G.w.M. minden idejét feleségének és újszülött kislányának szenteli, mivel a következő egy hónapban nincs információ egyetlen fellépéséről sem – írta a Ripost.

Kulcsár Edina és G.w.M. elmúlt másfél éve igazi álom, hiszen májusban kimondták az igent, és egy hete megszületett első gyermekük, Amara. A pár érthetően nagyon boldog és most kizárólag a kislányuk nevelésére koncentrálnak. Ennek eredménye az is, hogy ritkábban posztolnak a közösségi oldalukon, emellett úgy tűnik, Edina nagyobbik gyermekei az édesapjukhoz, Csutihoz költöztek, amit a posztolt fotói is bizonyítanak.

G.w.M. a lánya születése óta egyetlen koncertet sem vállalt, az egyetlen bejelentett esemény egy június 10-i fellépése. Ez arra utal, hogy a rapper a következő egy hónapban a feleségével és kislányukkal tölti az időt, lemondva a szokásos éjszakázásról. Ezt támasztja alá a rajongóknak tett korábbi nyilatkozata is, miszerint az idei évtől kezdve csak élő zenekarral fog nagy koncerteket adni.

„Januártól kizárólag nagykoncerteken fogunk találkozni! Tegnapi nap léptünk idén először színpadra a bandával, és akkora sikere volt a közönségnél, hogy nem kérdés az, hogy mi a jövőben az irány… Hamarosan jelentkezem a további infókkal nektek! Nyugi… Csak most kezdődik minden! A következő 10 év, sokkal keményebb lesz”

– osztotta meg két hete az Instagram-oldalán az immáron háromszoros édesapa.

kiemelt kép: YouTube

/p>