Hirdetés 

Azt mondjuk még nem tudni, hogy Tóth Andi hajlandó lenne-e eljátszani Zalatnai Saroltát a róla szóló életrajzi filmjében, de Cini és a film készítői komoly feltételeket szabnak, hogy a fiatal visszavonult énekesnő lehessen majd a főszereplő.


Tóth Andi játszhatja a fiatal Zalatnay Cinit (Fotó: 24.hu)

A Zalatnay Cini életéről szóló film előkészületei javában folynak, hamarosan forognak a kamerák. Sarolta ragaszkodik hozzá, hogy Tóth Andi alakítsa fiatalabb önmagát, de a filmesek óvatosak a fiatal énekesnőt illetően, és bizonyos feltételeket szabtak. 

“Picit elbizonytalanítja őket is, hogy akkor most van… nincs… Mindenki elismeri, hogy a választásom jó. Tehát ugyanolyan vadóc, mint amilyen én voltam, csak azért én egy kicsit szerényebb vadóc voltam, meg én nem voltam olyan nagyon odamondogatós, csak olyan kicsikét, finoman. Meg ő szebb szerintem, mint én voltam, csak bennem nagyon sok olyan volt, amit majd kinevelnénk, ha majd tényleg ő lesz. 

Hogy legyen benne több – nem nőiesség, mert az is van benne, hanem – több finomság. 

Tehát nem kell olyan vadul odaszólni mindenkinek, de én nem igazán látok mást, akiről el tudnám képzelni az én fiatalkori énemet. És ami nagyon fontos, és ami keveseknél adatott meg: a hang és a zene. Zeneiség kell ehhez. Nem lesz egy könnyű szerep, de szerintem ez mindannyiunknak nagyon jót fog tenni.”

-mondta Zalatnay.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (TV2)

/p>