Hirdetés 

Schobert Lara talán abban bízhatott, hogy Nagy Tibor, Alekosz öccse az első üzenete után rájön, hogy esélytelen nála. Nem így lett. Tibor tovább ostromolja Larát, aki elképzelhető, hogy a mostani üzenetre már reagálni fog. Vagy nem…

Az első Facebook üzenete lényegében arról szólt, hogy keresse őt meg Lara, aki áldott és szerencsés helyzetben érezheti magát, hogy egy ilyen istenkirály udvarol neki. Azt is említette, hogy Lara igazán eltarthatná őt. Sok egyéb ezekhez hasonló sületlenségekkel bombázta a fiatal lányt a görög botrányhős öccse, azonban miután nem reagált szíve választottja, így újra próbálkozott.

“Híveim. Hol Bujkálsz Hercegnő ? Mi lennénk A Tökéletes Pár. Mivel Én Vagyok Magyarország Legelső Embere A Király Isten Te Lehetnél A Második A Tobbi Ember Meg Alattunk. És Felszólítok Mindenkit Ne Merje Csúfolni Larát Senki Lovakkal Meg Ehez Hasonló Dolgokkal. Megvédem A Hercegnőt Az Életem Árán Is Továbbra Is Várom Jelentkezésed Hogy Elhívj Egy Talira Én Itt Vagyok Ha Kell Hozatok Afrikából Egy Fehér Lovat És Azzal Megyek El Érted Mert Azt Is Megtehetem. A Leendő Apósomnak Meg Kitartast Kívánok A Nehéz Időkben. Mert Megtehetem.”

-írta a posztban, amelyben egyébként lazán apósának hívja Schobert Norbit, viszont hősiesen kiáll és megvédi szerelmét mindenkitől is az “izomceleb”.

kiemelt kép: Facebook

/p>