Hirdetés 

Marics Petit a Tóth Andival való szakítása után több lánnyal is hírbe hozták, köztük volt modell is és egy ismert színésznő, azonban az énekeshez közel állók információja szerint egy jódarabig nem nagyon szeretné lekötni magát a popsztár.


Az énekes sokak szerint túl sokat bulizik (Fotó: Tv2)

A ValMar énekesét nemrég dobta Tóth Andi, de úgy tűnik, ez nem hatja meg túlságosan. Sőt, sokak szerint máris új szerelmet talált magának Kovács Gyopár személyében. A színésznő volt a menyasszony Maricsék új klipjében és a hozzá közel állók szerint sokat vannak együtt. Bár Peti a szakítás óta mással is tartotta a kapcsolatot, egy ismerőse elárulta, hogy nem keres komoly kapcsolatot.

“Az Andival való szakítás után esze ágában sincs megállapodni, a munka mellett szórakozni akar és élvezni az életet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy szívesen ismerkedik csinos hölgyekkel, és enged a kísértésnek. Valószínűleg Gyopárral is csak jól érzik magukat, persze szívügyekben nem lehet jóslatokba bocsátkozni, előfordulhat, hogy idővel komolyra szerelemmé fejlődik a kapcsolatuk” 

– mondta el a Blikknek a jóbarát.

Az énekes egyelőre nem keres komoly kapcsolatot (Fotó: TV2)

kiemelt kép: TV2

/p>