Hirdetés 

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga csütörtökön kapták meg a bírósági végzés, amely a rappernek ideiglenes láthatási jogot biztosít kislányukhoz. A végzés értelmében hetente többször láthatja a kislányt, sőt, még azt is engedélyezi, hogy vele aludjon – tudta meg a Blikk.

Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt, utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam. Most jó ideig nem szeretnék nyilatkozni, mert egy folyamatban levő ügyről van szó, és nem szeretnék senkit befolyásolni. Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal. Nagyon szeretjük egymást

– nyilatkozta a lapnak L.L. Junior, aki nem szeretne hétvégi édesapa lenni.


Fotó: RTL

“Nem az a hétvégi típusú édesapa vagyok, aki csak elkényezteti a gyerekeit holmikkal, kompenzálva az elmulasztott hétköznapokért, hanem a munka oroszlánrészéből akarom kivenni a részemet, gondoskodni akarok a lányomról. Alig várom, hogy pelenkázhassam, fürdethessem, foglalkozásokra vihessem, mert nem szeretném, ha tizennyolc évesen megkérdezné: „Apa, te hol voltál?” A legjobbat akarom számára. Csillával normális módon tudjuk közösen nevelni Lacikát, Lilike érdekében ezt szeretném elérni Kingával is.”

-tette hozzá.

kiemelt kép: RTL

/p>