Hirdetés 

A napokban felreppent a pletyka, miszerint Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolatának egy harmadik fél vetett véget. Ezzel kapcsolatban is nyilatkozott a rapper Hajdú Péter Frizbi című műsorában.

A pletykák szerint a kitűnő énekesnő, Dárdai Blanka és L.L. Junior szakítása egy másik nagyszerű magyar énekesnő, Király Linda “közbenjárásának” volt köszönhető. Junior ezt cáfolta, egyúttal azt is leszögezte, hogy Lindával tavaly csak véletlenül találkozott Olaszországba és mindössze ebből a bolhábóé csináltak elefántot, azonban ez sokak számára nem volt túlságosan meggyőző.

A Bors megkereste Király Lindát, aki elmondta, mi a helyzet vele és L.L Juniorral.

“Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogyvilág életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok.Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk.

Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam.”

-tette tisztába a dolgokat az énekesnő.


Király Linda tisztázta a félreértéseket (Fotó: Facebook)

kiemelt kép: Instagram

/p>