Hirdetés 

Falusi Mariann közleményt adott ki, amelyből kiderült, hogy mikor, hol és milyen módon vesznek végső búcsút Lang Györgyitől. Temetése nem lesz az énekesnőnek, azonban a rajongók és tisztelői elbúcsúzhatnak tőle olyan módon, ahogyan az Györgyi is szerette volna – adta hírül a Bors.

Falusi Mariann, Lang György barátai és családja arra kér mindenkit, hogy a megemlékezésen színes ruházatban róják le tiszteletüket, ezzel is tisztelegve Györgyi különleges személyisége előtt. A szertartás nyilvános lesz, így bárki, aki tisztelte az énekest, eljöhet és végső búcsút vehet tőle, azonban a gyertyát és a virágot mindenkinek mellőznie kell.

“Kedves barátaink! Búcsúzzunk el közösen Györgyitől úgy, ahogy ő akarná. Találkozzunk 2023. június 13-án, kedden 19 órakor a Fővárosi Állatkertben, a Főkapu téren, és emlékezzünk rá együtt, vidáman. 

Gyertek színes ruhában, és kérünk benneteket, ne hozzatok virágot – az erre szánt összeget utaljátok át bármelyik civil szervezetnek, amiről úgy gondoljátok, hogy Györgyi is egyetért a céljaival. A közleménybe írjátok be: Lang Györgyi nevében. Gyertyát se hozzatok – Györgyi sem szeretné, és az Állatkert területén nem is szabad meggyújtani. A búcsúzás 20 óráig tart. Várunk titeket! Falusi Mariann”

– olvasható a közleményben.

Szívszorító! Ez volt Lang Györgyi utolsó üzenete…

kiemelt kép: Facebook

/p>