Hirdetés 

Szombat este Gáspár Laci családi otthonához hívták a rendőrséget, mert egy helyi lakos panaszt tett a környék nyugalmát zavaró hangos zenére. A zenész kisfiát különösen érintette ez az eset, ahogy arról Az X-Faktor mentora egy Facebook-bejegyzésben be is számolt.

A kitűnő zenész a posztjában felháborodását fejezte ki.

Hoppá! Megmutatta új luxusverdáját Gáspár Laci – fotó

„Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam! 23:00 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!”

Amint arról a Blikk beszámolt a rendőri intézkedés során megjelent Gáspár Laci szomszédja is, aki elismerte, hogy nála hangosan szólt a zene, ő volt a vétkes. Ennek ellenére a hatóságok mégis felvették Gáspár Laci feleségének adatait, mivel a panaszos kifejezetten az ő házára hívta fel a figyelmüket.

kiemelt kép: Instagram

Gáspár Laci maximum 700 ezer forintot ad egy cipőért, a 4 millió az már sok – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading