Hirdetés 

Varga Viktor vitéz lett! Minderről ő maga számolt be a közösségi oldalán.

“Végig extatikus élményben volt részem, de mikor a »Hazámat szolgálom!« mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhítat lett úrrá rajtam.”

-mondta el Viktor, aki mindig is tudatában volt a magyarságnak, a hagyományoknak, a nemzeti érzéseknek és az identitásnak, de amióta “egy szelet magyar földje” van, még inkább értékeli annak jelentőségét, mélyen összefonódott vele.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak.

– írja a posztjában az énekes.

Varga Viktor durván lejáratta magát, most rajta röhög a fél ország – videó

A világot járva Viktor úgy látta, hogy minden országnak megvan a maga egyedi stílusa, ruházata, zenéje és nemzeti identitása, és hogy mindannyian tisztelik, szeretik és használják a hagyományaikat. Ez inspirálta arra, hogy hazatérése után felkutassa a magyarság elfeledett értékeit.

“Rendkívül régre visszanyúló őskultúránk van. Ezek fellelésekor érkezett a felkérés a Nemzeti Lovas Színháztól, hogy írjam meg a Fehérlófia musicalt, aminek boldogan eleget tettem, összevásárolva ősi magyar hangszereket, felkutatva és feljátszva régi dallamokat. Valahogy így indult el bennem a nemzeti öntudat, ezt követve az élet számtalan hasonló építő lehetőség elé állított.”

– mondta Varga Viktor.

kiemelt kép: TV2

Titokzatos hölggyel furikázott luxusautóján Győrben Varga Viktor

/p>