Hirdetés 

Nézd meg ezeket a ritkán látott, évtizedekkel ezelőtti fotókat a visszavonuló énekesnőről. El fogsz ámulni, hogy nézett ki tinédzserként!

Penczi Mária, ismertebb nevén Dolly 2021. május 21-én ünnepelte 75. születésnapját. Lenyűgöző, 43 éves karriert tudhat maga mögött a zeneiparban. Fiatal korától kezdve zenét tanult, és különböző sportágakban jeleskedett, például lovaglásban, úszásban, vitorlázásban és atlétikában. Középiskolai évei alatt matematikát tanult, és megismerkedett Fenyő Miklóssal, aki szintén ott tanult.

Dolly meghozta a súlyos döntést: Ennyi volt, itt a vége!

Érettségi után felvették a Színművészeti Főiskolára, de tanulmányai befejezése előtt otthagyta. Ezután néhány évig egy irodában dolgozott, egészen 1979-ig, amikor Fenyő Miklós felkérte, hogy legyen a Hungária együttes énekese. Dolly 1980-ban debütált az együttesben, és három évig maradt velük. 1983-ban megalapította saját zenekarát, a Dolly Rollt, és azóta is koncertezett, ám az elmlt hetek botrányainak hatására lemondta koncertjeit és a hivatalos közösségi oldalát is törölte.

A FOTÓGALÉRIÁT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

kiemelt kép: MTVA

A kommentelők nem hisznek Dollynak! “Remélem kap egy pár évet és letöltetik vele…”

/p>