Hirdetés 

Az egykori Hungária, majd Dolly Roll énekesnője nagy bajba kerülhet, ha mindez beigazolódik. Az énekesnő azt állította, hogy semmi köze nem volt a szaporítótelephez, azonban a szomszédok-akik az ügyet elindították-ennek az ellenkezőjét állítják.-írta meg a Blikk.

A horrorház szomszédai elárulták a Story magazinnak, hogy van egy másik gyöngyösi telephely is, amelyre az elviselhetetlen bűz miatt számos panasz érkezett. Döbbenetes módon egy négyemeletes lakóházról van szó.

“Itt én indítottam el az ügyet, mert olyan volt, mintha dögkút mellett laknánk. Maszkban kellett közlekednünk, olyan szag áradt a szomszéd néni lakásából. A lánya, Rita és Dolly ide hordták a kutyákat szaporítani, meg főzni. Csupa vér volt mindig a lépcsőház, ahogy hordták fel a büdös húsokat.”

-mondta a lapnak Deme Gáborné Csilla, aki az alsó szomszédaival, Havas Lóránttal és édesapjával együtt értesítették a hatóságokat.

“Szegény Dollyka beragadt a vécébe” – úgy kellett kimenteni az énekesnőt a fellépése előtt

Apukámmal sokszor láttuk Dollyt. Ő meg a barátnője, a menedzser már vagy 20 éve itt tenyésztenek kutyákat.

Egyszer bekopogtam, és ott volt egy csomó kiskutya a lábánál. Tavaly a parkolóban elkaptam Dollyt, és mondtam neki, hogy feljelentem, ha nem fejezi be ezt a szörnyűséget! Azt mondta, tegyem csak meg. Hát szerencsére Csilla kitartó volt, megtette, és úgy néz ki, véget ért ez a rémálom.

-mondta el a Storynak a férfi.

kiemelt kép: TV2

A kommentelők nem hisznek Dollynak! “Remélem kap egy pár évet és letöltetik vele…”

/p>