Hirdetés 

Bencsik Tamara 2008-ban, mindössze 21 évesen debütált a Megasztárban. Kilenc évvel ezelőtt párjával Németországba költöztek, de az átállás nem volt zökkenőmentes. OnlyFans karrierbe kezdett, de nemrég réjött, hogy mégis énekelne. A fotók azonban nem maradtak titokban, sokminden előkerült az énekesnő profiljáról.

Tamara nehéz anyagi helyzetben volt, így férje hatására regisztrált az OnlyFans oldalra, hogy pénzt keressen. Szexuális képeket osztott meg, és egy-egy lábujjas fotóért 15-20 dollárt tudott elkérni, ami körülbelül 5-6 ezer forintnak felel meg. Hogy eltartsa magát, bármilyen munkát el kellett vállalnia, többek között takarítóként is dolgozott.

Hoppá! Licitálni lehet Zoltán Erika pikáns, meztelen fotóira! Mutatjuk is őket…

Tamara nemrég arról mesélt az RTL Reggeliben, hogy hazatért és visszaköltözött szülővárosába, Délegyházára, mert vágyott haza és hiányoztak a barátai. Ő és párja jól érzik magukat új otthonukban, Tamara pedig rengeteg fellépéssel van elfoglalva, ami miatt felhagyott az OnlyFans fiókjával.

“Természetesen nem ebből szerettem volna megélni, továbbra is a hangomból, de a fellépések mellett egész jó pénzkereseti lehetőség volt”

– mesélte az énekesnő.

A net azonban nem felejt és előkerültek az énekesnő OnlyFans-es fotói. 

A KORHTÁROS FOTÓKAT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

kiemelt kép: Facebook

Bódi Sylvi meztelen képei felrobbantották a netet! – fotók

/p>