Hirdetés 

Kulcsár Edina 2014-ben a világ második legszebb és Európa, valamint Magyarország legszebb nője lett. A genetika és az adottságok smink előtt és után is megmutatkoznak, Edina pedig meg is mutatta a rajongóknak, hogy miből, és főként hogyan lesz a cserebogár.

Mi történhetett? Rosszul lett Kulcsár Edina!

A TitkTokra feltöltött videójában Edina megmutatja magát smink nélkül, majd a rajongók végig követhetik a folyamatot, amelyben felkerül rá az a fantasztikus smink, amely kihagsúlyozza azt a szépséget, amiért annak idején a világ második legszebb nőjévé választották.

@edinakulcsar_official

Így épül fel egy remekmű a 0-ról!😊💄 Tegnap megválasztásra került az idei Miss World Hungary, ahol én is zsűriztem. Erre készült ez a smink is. Szeretem megmutatni a smink nélküli arcomat is, mert az is én vagyok. Sőt! Az vagyok csak igazán én.👩🏻😊 Persze sminkkel a legtöbben jobban, mutatósabban nézünk ki, és ettől sokszor jobban is érezzük magunkat a bőrünkben. Ettől függetlenül szerintem kifejezetten jó megmutatni, hogy smink előtt, hogy néz ki valaki, hiszen tudjuk, hogy a sminkkel csodákat lehet művelni.😇 Sokan szenvednek önbizalomhiányban és ezzel talán egy kicsit nekik is kedvezhetünk.❤️ Ui.: Én sem vagyok magammal mindig annyira kibékülve.🙈 Smink: @Bényei Betti 💖

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

kiemelt kép: TV2

Ejha! Bikiniben mutatta meg bomba testét Kulcsár Edina

/p>