Hirdetés 

Bíró Icát, miután kilakoltatták, a családja fogadta be. Hogy rendezni tudja a restanciókat, az utolsó ingatlanát is értékesítette- írta az rtl.hu a Story magazin interjúja alapján.

“Kicsináltak, kisemmiztek, lenulláztak a bűnt elkövető hatalmasok, mégis tele vagyok energiával, hittel. A hitem erős, és tudom, előbb-utóbb győz az igazság. Hányszor eszembe jut a nagymamám és az ő bölcsessége. Mindig azt mondta, sose legyek eltartott, kitartott, és minden fillérért dolgozzak meg! Így éltem és élem a mai napig az életem”

-mondta Bíró Ica, akinek énekesi karrierje nem biztosított elég pénzt a megélhetéséhez és az adósságai kifizetéséhez, így biztonsági őrként kellett elhelyezkednie. Az emberek gyakran kérdezték tőle, hogy nem szégyelli-e, hogy ilyen munkához kell folyamodnia, tekintve, hogy korábban sikeres énekes volt.

Bíró Ica kifakadt: „Ebből nem lehet megélni!” – elárulta, mennyi a nyugdíja

Azt szoktam mondani, szégyellje magát az, aki ezt velem megtette. Aki hagyta, hogy ebben az országban tisztességes embereket csapjanak be. Nekem 300-350 ezer forint volt a felvett hitelre a kamatom, amit egy tollvonással átírtak egymillióra. Ezt már nem tudtam kifizetni.

–  fogalmazott az egykori metál lady, akinek nagyon kevés a nyugdíja, így az önkormányzattól is kap támogatást. 

Időközben nyugdíjas is lettem, 103 ezer forint a nyugdíjam, nem túl sok, de nem panaszkodom. Kapok segélyt az önkormányzattól, a rezsiben is segítenek, sőt télen, miután kandallóban fűtöttem, kaptam tűzifát.

–  árulta el Bíró Ica, aki nemrég a témában a Fókusznak is adott interjút.

kiemelt kép: 24.hu

Döbbenet! Három állással kénytelen kiegészíteni nyugdíját Bíró Ica

/p>