Hirdetés 

Schobert Lara úton van a teljes önállóság felé: édesanyja, Rubint Réka nyomdokaiba lép, és aerobikedzőnek tanul. Nemrég tartotta első önálló edzését, és most már arra törekszik, hogy megtalálja a saját boldogságát a szerelmével, miután hamarosan elköltözik otthonról.

Ez az ifjú hírességnek nem lesz újdonság, hiszen már élt külön a szüleitől, amikor Hollandiában dolgozott az előző párjával. 

Schobert Lara elárulta, hogy mit dolgozott Hollandiában

„Az akkori párommal mentem, a szüleim elengedtek, és mindenben támogattak. Mély víz volt a javából, megvolt az alapozás. Annyiban lesz még más, hogy a korábbialk alommal nem a saját álmaimat követtem, viszont ősztől a vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem. A családi kapocs, már csak a távolság miatt is, most sokkal szorosabb marad”

 – idézte a Blikk Lara mondatait.

Schobert Lara: „Nem tartom magam csúnya lánynak…”

Rubint Réka szerint fontos, hogy a szülők és a ygermekek is megtanulják egymást elengedni, hiszen ez az élet természetes rendje. Abban is bízik, hogy hamarosan az unokái hangos zsivaja tölti majd be a házukat.

„Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekem érezze, hogy a szobája ajtaja mindig nyitva áll, a családi fészek örökre megmarad biztos háttérként. A gyerekszoba ilyenkor érintetlen marad, visszavárja a lakóját, és remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal ezeket a tereket. Az élet rendje az, hogy a sasfészek szélére kiállva, megtanuljanak önállóan repülni a nagyra nőtt fiókák”

 mondta a büszke anyuka a Hot! Magazinnak.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (TV2)

Breaking! Schobert Lara megmutatta új szerelmét – Fotók

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading