Hirdetés 

Mostanában sokat lehetett hallani arról, hogy Schobert Lara édesanyja nyomdokaiba lép, mitöbb már az edzői képzést végzi. Most eljött a pillanat, Lara megtartotta első edzését édesanyjával közösen. A siker nem maradt el, többezer rajongó várta őket az Arénában.

Lara a színpadra lépése előtti percekben a Ripostnak mesélt az érzéseiről és a terveiről.

Nagyon jól érzem magam, tulajdonképpen ez a 30 perc, amit a színpadon töltünk meg se kottyan anya 91 perces órái után – mondta Lara utalva a Rozsnyai utcai edzésekre, amelyeket édesanyjával együtt tartanak.

Schobert Lara elárulta, hogy mit dolgozott Hollandiában

“Viszont biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb élményben lesz részünk annak köszönhetően, hogy rengeteg ember előtt fogunk tornázni. Öröm látni, hogy ilyen sokan eljöttek!” 

-mondta a lapnak csillogó szemekkel a fiatal lány, aki elárulta, hogy másnap tartja az edzőképzésen az első óráját, amire már nagyon készül. –Tulajdonképpen nincsen koncepcióm, úgy gondoltam, hogy holnap azt fogom megtartani, amit ma anyával hoztunk. Ma van a főpróba és holnap mehet élesben!”  – mondta kitörtő lelkesedéssel a jövő fitneszkirálynője.

Lara szülei magasra tették a mércét, és az emberek talán kimondatlanul is elvárásokat támasztanak vele szemben az örökölt tehetsége, kitartása és neveltetése miatt. Ennek eredményeképpen a sikeres emberek gyermekei, akik úgy döntenek, hogy szüleik nyomdokaiba lépnek, bizonytalanságot érezhetnek ezen elvárások nyomása miatt.

Úgy gondolom, nem várják el tőlem ugyanazt, mint anyától, mert ő Rubint Réka, én pedig Lara vagyok.

“Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Ha valaki szeret, azt boldogan konstatálom, aki pedig nem, az majd másik edzőt választ. Abban biztos vagyok, hogy teljes mértékben ebben látom a jövőmet, mert imádok ilyenformán segíteni az embereknek” 

-mondta a Lara.

kiemelt kép: Instagram

Breaking! Schobert Lara megmutatta új szerelmét – Fotók

 

 

/p>