Hirdetés 

Schobert Lara a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában elárulta, milyen szóbeli bántalmazásoknak volt kitéve, amiért szülei Schobert Norbi és Rubint Réka. Emellett beszélt karrierterveiről és párválasztásáról is.

“Azt gondolják, hogy én egy beképzelt, elkényeztetett, hülye lány vagyok. Attól kezdve, hogy meghallják a vezetéknevemet, hogy Schobert, onnantól kezdve mindenkinek van egy előítélete. Most már igenis szeretném, hogy úgy tekintsenek rám, mint Lara, mert büszke vagyok arra, ami vagyok. Büszke vagyok a szüleimre, és igenis így szeressenek, úgy fogadjanak el, ahogy vagyok, mert én egy jó embernek tartom magam”

– mondta Lara, aki édesanyja nyomdokaiba lépve jelenleg aerobik edzőnek tanul.

Schobert Lara manipulálja a képeit, hogy szebbnek tűnjön? – a kommentelők buktatták le

“Szerintem, hogy ha majd a rendes fitneszedzőit elvégzem, tervben van az is, hogy amatőr szinten edzősködjek. De igazából azt csak azért tenném, hogy átadjam ezt az élményt, ezt az örömöt az embereknek, amit a lovak adnak”

– árulta el, majd a párkapcsolatait és a szerelmet is érintette. Elárulta, milyen kapcsolatra vágyik.

Ahogy öcsém is ezt nem szereti a lányokban, úgy én sem a férfiakban, azt, hogy ha valakivel kapcsolatot alakítok, vagy elkezdek beszélgetni, én azt komolyan gondolom, tehát én vagy komoly dologra vágyom, vagy inkább ne legyen semmi

– mondta.

kiemelt kép: Promotions.hu

Schobert Lara: “Félnek megközelíteni, merthogy én vagyok a Schobert Lara és atyaúristen…” – videó

/p>