Hirdetés 

Az ország bulibárója szinte felismerhetetlen lett, miután az elmúlt hónapokban drámai életmódváltáson ment keresztül. A komoly életmódváltás oka a megromlott egészségi állapota volt, nemrég a Ripost arról számolt be, hogy a híresség refluxos tünetekkel küzd. Ennek megoldásaként bizonyos ételeket ki kellett hagynia az étrendjéből. A sport és a tudatos étkezés drasztikus, 12 kilós fogyást eredményezett is, ami messziről látszik Kis Grófón.

A népszerű zenész most nyíltan beszélt fogyókúrájáról, amely az életmódváltásnak köszönhetően már a mindennapjai részévé vált. Grófo nagyon tudatosan odafigyel arra, hogy mit fogyaszt, és odafigyel arra, hogy mit visz be a szervezetébe.

Kis Grófo ránézett a saját fotójára és azonnal látta, hogy nagy a baj!

„Azt vettem észre, hogy már a benzinkúton kapható szendvicsek csomagolásán is csak azt nézem, hogy mennyi bennük a szénhidrát, be lehet golyózni ettől! Szerencsére van egy személyi edzőm, aki remek étrendet állított össze nekem, és amikor csak időm engedi, izzasztó karidóedzéseken veszek részt. Két kilót fogytam is a korábbi mérés óta, aminek nagyon örülök. Egyébként az orvosom is figyelmeztetett arra, hogy egészségügyi szempontból mindenképp le kéne adnom pár kilót. Ráadásul refluxom is kiújult, amit mára megtanultam kezelni, de így néhány élelmiszert örökre ki kell zárnom az életemből. Ilyen például a ketchup, amit egyébként imádok, de lemondok róla”

mondta a Borsnak az énekes, aki további kilókat szeretne ledobni magáról.

„Tizenkét kilót fogytam eddig, és még további kettőt szeretnék leadni. Hogy hogy fogom ezt az álomsúlyt megtartani, az jó kérdés, de bizakodó vagyok! A fellépőruháimon is érzékelhető a változás, rengeteg zakót, nadrágot el kellett vinnem a varrónőhöz, hogy még fel tudjam venni azokat. Szombaton is volt egy fellépésem, és egy régi nadrágomat vettem fel. A fellépés előtt azt éreztem, leesik rólam a gatya, egy övre minimum szükség volt.”

-tette hozzá.

ILYEN LETT A NAGY FOGYÁS UTÁN KIS GRÓFO!

kiemelt kép: Ripost

Itt a fotó: Armani papucsban keresztelték meg Kis Grófót!

 

 

/p>